Zoeken
 

Bestel direct online

Toon lijst Volgend artikel
{canonicalURL}

Alfa Network WiFi-Camp Pro2v2 Set Tube N Antenne + R36A Router 300mbps

Artikelnummer 030301206
Prijs per stuk

Prijzen en bestellen

Om onze prijzen in te zien en direct te bestellen moet u boven in het scherm inloggen, of hier een account aanmaken.

Direct account aanmaken

1-3 werkdagen
EAN-nummer 4718050306718
Omschrijving

Alfa Network WiFi-Camp Pro2v2 Set Wifi Versterker

De Alfa WiFi-Camp Pro2V2 set is de nieuwe en verbeterde versie van de WiFi-antenne en router voor op en rondom de camper, caravan en boot. De WiFi-Camp Pro2 verspreidt het aangeboden WiFi-signaal, waardoor je met verschillende gebruikers en devices gebruikmaakt van een krachtig WiFi-signaal.

De Tube is voorzien van de QUALCOMM Atheros AR9271 chipset en heeft als voordeel dat deze het beste presteert op snelheid, overdracht en stabiliteit.

Met de WiFi-extender en router van je het internetsignaal dat de camping of hotspot aanbiedt en verspreidt het met zijn eigen krachtige router. Je hebt hierdoor je eigen draadloze netwerk rondom je camper, caravan of boot.

De router R36A haalt een bandbreedte tot maar liefst 300 Mbps, perfect om bijvoorbeeld met verschillende gebruikers en devices te genieten van audio en video via het internet.

Het installeren van de WiFi-Camp Pro2V2 is zeer eenvoudig en wordt geleverd met een Nederlandse installatiehandleiding. De meegeleverde gevoelige 9 dBi antenne is ontworpen voor outdoor gebruik. Ook wordt er bij de WiFi-Camp Pro2v2 een 230 en 12 volt aansluitkabel meegeleverd.