Zoeken
 

Bestel direct online

Toon lijst Volgend artikel
https://www.webe.nl/assortiment/antenne-s-satelliet/dvbt/neotion-conax-ci-module-kpn-digitenne-dvb-t/_381_w_149_11619_NL_1

NEOTION CONAX CI MODULE / KPN DIGITENNE DVB-T

Artikelnummer821805021
Voorraad 1
EAN-nummer 5706998024893
Omschrijving
Tell a friend

NEOTION CONAX CI MODULE / KPN DIGITENNE DVB-T

De Neotion Conax module stelt uw digitale ontvanger of digitale televisie in staat tot het decoderen van televisie programma's gecodeerd met de Conax™ CAS7 (v5.0) codering.

De module is ook compatible met lagere versies. Compatible en geschikt voor KPN DIGITENNE! De Neotion Conax Dual Descrambling module kan 2 services gelijktijdig decoderen (zolang u over 2 tuners beschikt of zenders kijkt binnen dezelfde transponder.

Tevens is de compatibiliteit verbeterd.Plaats de module in het CI slot van uw digitale ontvanger of televisie en het wordt voor u mogelijk om in combinatie met de juiste smartcard te genieten van Conax™ gecodeerde HDTV kanalen.

Vertel het een bekende!

Vul uw naam en emailadres en die van de persoon die u op de hoogte wilt stellen van dit artikel. De ingevulde gegevens worden niet opgeslagen en/of gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de email aan de door u opgegeven persoon.

Uw gegevens
Naam
Email
Versturen naar
Naam
Email
Opmerking