Zoeken
 

Bestel direct online

Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
{canonicalURL}

Hirschmann

HFK10 4G(LTE) SUPPRESSOR/FILTER VOOR 7-9mm COAX Hirschmann

Artikelnummer 026702044
Voorraad 14 Voorraad 14
EAN-nummer 4002044193805
Omschrijving
Tell a friend

HFK10  4G(LTE) SUPPRESSOR VOOR 7-9mm COAX

Dit product wordt aanbevolen door Ziggo

4G onderdrukker van Hirschmann - Heb je last van 4G-storingen en wil jij niet je gehele bekabeling vernieuwen? Dan kan deze 4G onstoring een oplossing zijn. De supressor is speciaal ontwikkeld om de invloed van 4G (LTE)-signalen tegen te gaan. De onderdrukker is te gebruiken op kabels met een diameter tussen de 7 en 9 mm.

Wat is 4G-interferentie?

Deze Ziggo connector beschermt tegen 4G-interferentie. Dit betekent dat de 4G-signalen minder goed kunnen doordringen in jouw connectie en zo signaalverlies of -verandering kunnen veroorzaken. Dit zie je in de vorm van blokjes op het scherm. Deze connector houdt deze signalen tegen tot 10 dB.

Hirschmann: vertrouwde kwaliteit

Hirschmann is een internationaal bedrijf dat zich heeft gespecialiseerde in coax producten van hoge kwaliteit. Hirschmann werkt dan ook nauw samen met Ziggo en het Belgische Telenet/VOO om ervoor te zorgen dat iedereen van de hoogste kwaliteit radio, tv en internet kan genieten. Zo is deze Push On plug gemakkelijk te installeren, zelfs voor mensen die er helemaal geen verstand van hebben.

Eigenschappen:

  • Gemakkelijk om de kabel heen te klikken
  • Voor kabels met een diameter van 7 tot 9 mm
  • 4G/LTE-proof, tot 10 dB

Vertel het een bekende!

Vul uw naam en emailadres en die van de persoon die u op de hoogte wilt stellen van dit artikel. De ingevulde gegevens worden niet opgeslagen en/of gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de email aan de door u opgegeven persoon.

Uw gegevens
Naam
E-mail
Versturen naar
Naam
E-mail
Opmerking