Zoeken
 

Bestel direct online

 
Vorig artikel Toon lijst
{canonicalURL}

TP-LINK

TL-PA4010PKIT POWERLINE HOMEPLUG TP-LINK

Artikelnummer 039503142

Prijzen en bestellen

Om onze prijzen in te zien en direct te bestellen moet u boven in het scherm inloggen, of hier een account aanmaken.

Direct account aanmaken

1-3 werkdagen
EAN-nummer 6935364031848
Omschrijving

TLPA4010PKIT POWERLINE HOMEPLUG  TP-LINK

Met de TP-Link TL-PA4010P KIT kun je van je bestaande elektrische leidingen een razendsnel netwerk maken, zonder kabels te leggen of te boren. Voor de powerline kit is er geen configuratie nodig - steek de adapter eenvoudig in een stopcontact en je creëert in een mum van tijd een netwerk. Dankzij het geïntegreerde stopcontact gaat er bovendien geen stopcontact verloren. De TL-PA4010PKIT is een uitstekende keus voor wanneer je eenvoudig een multimedia entertainment netwerk wilt creëren.

Plus- en minpunten van de TP-Link TL-PA4010P

Pluspunten Dankzij de Pass-Through raak je geen stopcontact kwijt

Pluspunten Eenvoudige installatie middels de verbindtoets

Pluspunten Lager stroomverbruik dankzij de milieuvriendelijke spaarstand

Minpunten Er kan geen wifi-hotspot mee worden opgezet

Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-PA4010PKIT je een stabiele en snelle datatransmissie tot 500 Mbps over een leidingenlengte in huis tot 300 meter. De TL-PA4010PKIT is een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met kastjes voor IPTV, printers en NAS harddisks.

Verbindtoets voor eenvoudige netwerkbeveiliging Door simpelweg de verbindknop op de adapters in te drukken zet je binnen enkele minuten probleemloos een Powerline netwerk, compleet met 128-bits AES versleuteling voor netwerk- en databeveiliging. Wat je hiervoor moet doen?

1. Steek de adapter in een stopcontact.

2. Sluit het apparaat via de netwerkkabel op de adapter aan.

3. Druk de verbindtoets in Netspanningfilter voor betere prestaties

Met zijn geïntegreerde netspanningfilter kan de TL-PA4010PKIT de communicatie via het leidingennet optimaliseren, door storingen veroorzaakt door andere elektronische apparaten te onderdrukken. Dit betekent dat er geen plotselinge snelheidsdaling optreedt wanneer er een apparaat dat veel stroom verbruikt op het stopcontact wordt aangesloten.