Zoeken
 

Bestel direct online

Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
{canonicalURL}

TP-LINK

TL-SG105 ETHERNET SWITCH 5-PORT 1000MBS METAAL TP-LINK

Artikelnummer 039503143

Prijzen en bestellen

Om onze prijzen in te zien en direct te bestellen moet u boven in het scherm inloggen, of hier een account aanmaken.

Direct account aanmaken

Voorraad 8 Voorraad 8
EAN-nummer 6935364021146
Omschrijving

TLSG105  ETHERNET SWITCH 5-PORT 1000MBS  METAAL TP-LINK

De 5-poorts Gigabit-desktop-switch TL-SG105 van TP-LINK biedt een eenvoudige mogelijkheid de overgang naar Gigabit Ethernet te wagen. Verhoog de snelheid van uw netwerkserver en backbone-verbindingen of breng de voordelen van gigabit naar uw werkplek. Bovendien is de TL-SG105 voor een lager energieverbruik uitgevoerd. Met de innovatieve, energiezuinige technologie van de TL-SG105 bespaart u tot wel 65%* zodat dit apparaat ook een milieuvriendelijke oplossing voor uw thuis- en bedrijfsnetwerk is

Gigabit-switch Uitgerust met 5 10/100/1000 Mbps-poorten breidt de TL-SG105 uw netwerkcapaciteit aanzienlijk uit, waardoor het direct verzenden van grote bestanden mogelijk wordt. Zodoende kunnen powerusers thuis, op kantoor, in een werkgroep of in een creatieve productieomgeving nu grote, bandbreedte-intensieve bestanden sneller bewegen. Verzend documenten, programma's en multimediabestanden zonder vertraging via uw netwerk.

Schakel over op groen met uw netwerk U heeft nu de mogelijkheid voor de groene weg te kiezen, als u naar een gigabit-netwerk wilt upgraden! Deze 5-poorts Gigabit switch TL-SG105 van de nieuwe generatie beschikt over de nieuwste innovatieve, energiezuinige technologie die uw netwerkcapaciteit aanzienlijk kan uitbreiden en dat met veel minder energieverbruik. Hij past het energieverbruik automatisch aan de status van de verbinding en de kabellengte aan om de ecologische voetafdruk van uw netwerk te verbeteren.

Is een poort niet actief, dan verbruikt hij ook geen stroom Als een computer of netwerkapparaat is uitgeschakeld, verbruikt desbetreffende poort van een traditionele switch nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid stroom. De TL-SG105 herkent automatisch de link-status van de afzonderlijke poorten en vermindert het stroomverbruik van de poorten die zich in de ruststand bevinden, hetgeen een energiebesparing van tot wel 65% betekent.

Energietoewijzing afhankelijk van de kabellengte In een ideale wereld zouden korte kabels minder energie verbruiken dan lange kabels, omdat er minder energie over de lengte van de kabel verloren gaat. Dit is bij de meeste apparaten niet het geval, omdat ze dezelfde hoeveelheid energie via de kabel sturen, onafhankelijk van de lengte daarvan.

Eenvoudig in het gebruik De automatische functies van deze Gigabit-switch maken een probleemloze Plug&Play-installatie mogelijk. Geen configuratie nodig. Auto-MDI/MDIX maakt crossover-kabels overbodig. De automatische poortdetectie meet de snelheid van het aangesloten netwerkapparaat (10, 100 of 1000 Mbps) en past zich daar slim op aan - voor optimale prestaties en compatibiliteit.